Wij zijn erg blij met de vele donaties die ons door familie, vrienden en bekenden toegestuurd worden.

Wij proberen ook het werk dat Stichting WATER ondersteunt, met speciale activiteiten onder de aandacht van mogelijk geïnteresseerden te brengen.

Hieronder vindt u enkele voorbeelden.

Vier vrienden uit Huizen, allen met een grote passie voor koken, organiseerden in 2015 een vijftal diners.

WATER in Giethoorn
StalletjeMarrie2015-1

Eén van onze bestuursleden woont aan een fietsroute rond Giethoorn. Een mooie gelegenheid om in actie te komen.

Een extra WATER-pomp van de Vredeskerk.vredeskerk 3

Tijdens de kerkdienst op de zondag van Werelddiaconaat in 2014 heeft de Vredeskerk in Nijkerk speciale aandacht geschonken aan het werk van Stichting WATER en The Well Foundation Ethiopia.

Rommelmarkt voor WATER in Renkum-Heelsumkerktoren renkum

De PKN-gemeente heeft op zaterdag 8 september 2012 hun traditionele rommelmarkt georganiseerd. Een deel van de opbrengst was voor Stichting WATER, zijnde € 1.750,-.

Kuieren voor WATER in Huizenkuiertocht2012-003

Op zaterdag 2 juni 2012 organiseerden vier culinaire bollebozen : Willy en Wim van As en Hanneke en Henk Kooij uit Huizen de Kuiertocht 2012 waarbij de netto-opbrengst bestemd is voor Stichting WATER.

Auto-verkoop voor Stichting WATERautos 2

Een bevriende ondernemer kocht in 2010 een partij model-autootjes. Hij besloot deze aan Stichting WATER te schenken.

Huizen: verkoop voor WATER in Ethiopiëhuizen 1

Elk jaar voert een werkgroep van wijkgemeente Nieuwe Kerk in Huizen actie voor een project. In 2012 waren de opbrengsten voor een belangrijk deel voor Stichting WATER.