Huizen: verkoop voor WATER in Ethiopiëhuizen 1

Elk jaar voert een werkgroep van wijkgemeente Nieuwe Kerk in Huizen actie voor een project. In 2012 waren de opbrengsten voor een belangrijk deel voor Stichting WATER.

Huizen: verkoop voor water in Ethiopië

Elk jaar voert een werkgroep van wijkgemeente Nieuwe Kerk in Huizen actie voor een project. In 2012 waren de opbrengsten naar een belangrijk deel naar Stichting WATER met als bestemming: het medefinancieren van een nieuwe waterpomp in het noorden van Ethiopië.

De werkgroep in Huizen kiest met name projecten waar leden van de wijkgemeente zich daadwerkelijk en actief voor inzetten.

Eén keer per maand vindt een verkoop plaats in de hal van de kerk. Leveranciers uit de wijkgemeente leveren producten voor de verkoop en er ziin zelfgemaakte spullen te koop.

huizen 2

huizen 1

Er is een koffiehoek waar bezoekers nadrukkelijk worden uitgenodigd om elkaar te ontmoeten en koffie te drinken. Naast een goed gesprek is er ook informatie en materiaal van Stichting WATER te zien, te horen en mee te nemen.

Klik hier voor een foto-impressie

Deze actie heeft het prachtige bedrag van totaal € 2.015,50 opgeleverd.
Wij hebben vervolgens bij de gemeente Huizen een verdubbeling van de opbrengst aangevraagd. Deze aanvraag werd gehonoreerd met het maximale bedrag van € 2.000,-.
Het totale bedrag van € 4.015,50 heben wij overgemaakt op de bankrekening va The Well Foundation Ethiopia. De bankkosten bedroegen € 12,-, zodat The Well € 4.003,50 heeft ontvangen.

The Well Foundation Ethiopa stuurde de volgende rapportage:

rapportage extra pomp huizen