Auto-verkoop voor Stichting WATERautos 2

Een bevriende ondernemer kocht in 2010 een partij model-autootjes. Hij besloot deze aan Stichting WATER te schenken.

Auto-verkoop voor Stichting WATER

Een bevriende ondernemer kocht in 2010 een partij model-autootjes. Hij besloot deze aan Stichting WATER te schenken.autos 2

En wij besloten uiteraard om de autootjes te verkopen.

Een familielid van één van de bestuursleden is een enthousiast verzamelaar en heeft ons advies gegeven over de prijs die we redelijkerwijs konden verwachten.

autos 1

Een vriend van een ander bestuurslid vond het een mooie actie en bood aan de verkoop voor zijn rekening te nemen. In de advertentie op Marktplaats werd uiteraard verwezen naar het werk van Stichting WATER.

De verkoop en de verzending van de autootjes was een hele klus. Er werden ongeveer 170 autootjes verkocht, verpakt en verzonden!
Ook kwamen enkele verzamelaars aan de deur om een aantal autootjes uit te zoeken en te kopen.

De verkoop leverde een prachtige opbrengst op. Zie daarvoor: Jaarrekening 2010