Rommelmarkt voor WATER in Renkum-Heelsumkerktoren renkum

De PKN-gemeente heeft op zaterdag 8 september 2012 hun traditionele rommelmarkt georganiseerd. Een deel van de opbrengst was voor Stichting WATER, zijnde € 1.750,-.

Rommelmarkt voor WATER in Renkum-Heelsum

De PKN-gemeente heeft op zaterdag 8 september hun traditionele rommelmarkt georganiseerd. Een deel van de opbrengst was voor Stichting WATER, zijnde € 1.750.

Tevens was de collecte van zondag 2 september bestemd voor onze stichting. De gemeente bracht € 264,55 bij elkaar. Geweldig!

Tijdens de rommelmarkt hadden wij een stand ingericht en hebben wij heel veel mensen kunnen vertellen over het werk dat de Stichting WATER ondersteunt. Tevens hebben wij zelf ook nog flesjes WATER verkocht. Dat leverde netto € 135,30 op.

De totale opbrengst voor Stichting WATER is dus € 2.149,85. Werkelijk een prachtig bedrag, waarmee weer veel mensen in Ethiopië toegang kunnen krijgen tot veilig drinkwater.

Wij zijn de gemeente Renkum-Heelsum hiervoor zeer dankbaar.

markt in renkum-heelsum

cor en gert bij stand